Rikonstruktohet rruga “Iljaz Bej Mirahori”

Rikonstruktohet rruga “Iljaz Bej Mirahori”

Falë ndërhyrjes së Bashkisë Korçë po bëhet shtrimi me kalldrëm i kësaj rruge për të ruajtur traditën e vjetër korçare që e karakterizon. Vlera e këtij projekti është 10 milion leke.

Faza e katërt e projektit të madh të kanalizimeve

Faza e katërt e projektit të madh të kanalizimeve

Pas shtrimit të rrjetit të ri të kanalizimeve në Lagjet 4, 7, 10 dhe 14 investuam në sistemimin e plotë të blloqeve të banimit në këto lagje. Asfaltuam rrugë, sheshe mes pallateve, shtruam trotuare të reja, ndërtuam lulishte dhe mjedise clodhëse për banorët e këtyre lagjeve të qytetit. 

Terrene sportive

Terrene sportive

Tre terrene të reja sportive do të shtohen në tre nga shkollat e qytetit si tek shkolla “Demokracia”, “Sotir Gurra” dhe  tek kompleksi i shkollave në rrugën “Ajet Gjindolli”. Projekti për ndërtimin e këtyre terreneve sportive ka vlerën 35 milion lekë.

Sporti i Vogël

Sporti i Vogël

Rehabilitimi i Fushës së Sportit do tu japë mundësinë shumë qytetarëve sportdashës të ushtrojnë dhe të ndjekin aktivitete të ndryshme sportive, kjo fushë do të jetë një tjetër vlerë e shtuar për qytetin.

back