QENDËR E RE SHËNDETËSORE NË FSHATIN KUÇ I ZI

QENDËR E RE SHËNDETËSORE NË FSHATIN KUÇ I ZI

Falë një investimi të rëndësishëm, u rikonstruktua Qendra Shëndetsore në fshatin Kuç i Zi. Banorët, pas ndërhyrjes do të marrin shërbimin e nevojshëm mjekësor në kushte më të mira.

TERRENET SPORTIVE

TERRENET SPORTIVE

Shtuam hapësirat sportive në funksion dhe shërbim të qytetarëve. Misioni ynë për të fuqizuar infrastrukturën sportive në çdo shkollë vazhdon. Çdo nxënës do të ketë një hapësirë ku të ushtrojë sportin e tij të parapëlqyer sepse për ne është një pikë e rëndësishme e zinxhirit të edukimit të tyre.

QENDRA POLIFUNKSIONALE E SHËRBIMEVE, KREATIVITETIT DHE KULTURËS

QENDRA POLIFUNKSIONALE E SHËRBIMEVE, KREATIVITETIT DHE KULTURËS

Një investim madhor që do të sjellë risi dhe frymë modernizmi në qendrën e qytetit. Qëndra Kulturore është koceptuar të jetë një godinë tërësisht e re, me funksion qendër kulture dhe kreativiteti ku akomodohen galeria e arteve figurative, biblioteka e re moderne e qytetit dhe hapësira për organizim eventesh kulturore, në shërbim edhe të promovimit të talenteve të reja të qytetit.

TREGU I RI TEK ISH-UMB GARANTON STANDARTE TË LARTA BASHKËKOHORE

TREGU I RI TEK ISH-UMB GARANTON STANDARTE TË LARTA BASHKËKOHORE

Aktiviteti tregëtar zhvillohet në kushte optimale për tregëtarët dhe blerësit.

Investuam 55 milion lekë, për ti dhënë mundësine rreth 142 tregëtarëve të mos shesin më në tezga plasmasi jashtë por në kushte më të mira me standarte bashkëkohore brenda godinës tek ish UMB, sot Inkubatori i Biznesit.

read more
back