Kujdes Social për të moshuarit

Kujdes Social për të moshuarit

5 Qëndra Sociale për moshën e tretë në Korçë.

- Shtypi i ditës, kafe ose çaj FALAS.

Më shumë lulishte dhe oaze çlodhje për të moshuarit.

Karta e Pensionistit.

- Transporti Urban FALAS.

- Bileta e teatrit FALAS.

Bashkëpunime të mëtejshme për ndërtimin e sistemit të referimit për mbrojtjen nga diskriminimi

Bashkëpunime të mëtejshme për ndërtimin e sistemit të referimit për mbrojtjen nga diskriminimi

Komisionerja kundër diskriminimit ka zhvilluar një takim në Bashkinë e Korçës me qëllim bashkëpunimin e mëtejshëm për ndërtimin e sistemit të referimit për mbrojtje nga diskriminimi në nivel lokal. Komisionerja znj.Irma Baraku ka vlerësuar Bashkinë Korçë për partneritetin e deritanishëm dhe ka ofruar bashkëpunimin e saj pas ndryshimeve territoriale.

Shkolla Verore "Miqësia".

Shkolla Verore "Miqësia".

Për të disatin vit radhazi çelet shkolla verore “Miqësia”, organizuar nga Bashkia Korçë në bashkëpunim me OSBE, World Vision, Terre des Hommes, Dorcas, Emmanuel, CRCA dhe të tjerë. Me një kapacitet prej 200 fëmijësh, shkolla ka për qëllim angazhimin e tyre gjatë sezonit veror dhe integrimin e kulturave dhe komuniteteve të ndryshme. Krahas aktiviteteve të shumta argëtuese do të zbatohen dhe kurikula të veçanta mësimore sipas grupmoshave.

back