"Shtëpia e Bernarda Albës"

"Shtëpia e Bernarda Albës"

U rikthye tek Hani i Elbasanit, kryevepra e Lorkës "Shtëpia e Bernarda Albës".

read more

"Koko Fest", Festivali i Komedisë në Korçë 2017

"Koko Fest", Festivali i Komedisë në Korçë 2017

U mbyll edicioni i katërt i Koko Fest 2017, me shtatë trupa pjesëmarrëse nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia.

read more

"Teatri i Kukullave" në Korçë

"Teatri i Kukullave" në Korçë

Pas shumë vitesh, Korçës i rikthehet Teatri i Kukullave.

read more

Teatri “Andon Zako Çajupi” në Korçë

Teatri “Andon Zako Çajupi” në Korçë

Tempulli i artit hapi dyert për publikun, me një shfaqje klasike, duke mirëpritur kështu edhe artistët e Teatrit të Operas dhe Baletit me “Liqeni i Mjellmave”.

read more
back