Teatri "A.Z.Çajupi" fiton tre çmime në festivalin Mbarëkombëtar të Teatrit "Moisiu On"

Teatri "A.Z.Çajupi" fiton tre çmime në festivalin Mbarëkombëtar të Teatrit "Moisiu On"

Tre çmime për Teatrin "A.Z.Çajupi" në festivalin Mbarëkombëtar të Teatrit "Moisiu On".

read more

Ansambli "Skënderbeu" solli një kolazh të mrekullueshëm folklorik, "Shpirti i Ballkanit".

Ansambli "Skënderbeu" solli një kolazh të mrekullueshëm folklorik, "Shpirti i Ballkanit".

Korça është qyteti që i dhuron publikut çdo javë shfaqje të mrekullueshme.

"La Traviata" në teatrin "A. Z. Çajupi" të Korçës!

"La Traviata" në teatrin "A. Z. Çajupi" të Korçës!

Emocione të shumta për publikun artdashës korçar falë profesionalizmit të shkëlqyer, që solli për dy mbrëmje rradhazi kasti i mrekullueshëm i operas.

read more

"Tetori Gjerman"

"Tetori Gjerman"

Një aktivitet i veçantë në kuadrin e 30-vjetorit të rivendosjes së marrëdhënieve diplomatike midis Gjermanisë dhe Shqipërisë u zhvillua në ambjentet e Teatrit "Andon Zako Çajupi" në qytetin e Korçës.

read more
back