Nata e dytë e Rin Show

Nata e dytë e Rin Show

Nxënësit e shkollës "Ymer Dishnica" ishin konkurentët e ditës së dytë të "Rin Show". Super të talentuar në kërcim, aktrim, muzikë dhe modelim.

Sot në orën 19:00 kolegji "Platon", tek teatri "Andon Z. Çajupi".

Nata e dytë e Rin Show

Nata e dytë e Rin Show

Me kolegjin "Platon" mbyllet nata e dytë e "Rin Show".

Suksese të gjithëve!

Opera "Vilhem Tel" dhuron emocione për artdashësit korçarë

Opera "Vilhem Tel" dhuron emocione për artdashësit korçarë

Magjike skena e teatrit "A.Z.Çajupi" ! Opera "Vilhem Tel" e ndjekur me shumë admirim nga artdashësit korçarë dhe interpretuar me finesë nga të gjithë artistët, dhuroi emocione të papërsëritshme.

Njoftim

Njoftim
Në 24 mars, ora 18.00, në sallën e teatrit, shfaqet opera “Vilhem Tel” realizuar si bashkëpunim i Bashkisë Korçë me Ambasadën Zvicerane. Opera me 3 akte, një shfaqje elitare realizuar nën kujdesin e mjeshtres Suzana Turku.
back