Korça mirëpriti natën e parë të Mik Festival.

Korça mirëpriti natën e parë të Mik Festival.

Korça mirëpriti natën e parë të Festivalit të Muzikës Internacionale, Mik Festival.

read more

"Vatrani i Harruar", shfaqje teatrale

"Vatrani i Harruar", shfaqje teatrale

"VATRANI I HARRUAR" është shfaqja më e re që ngjitet në skenën e teatrit "Andon Z. Çajupi". Vërtetësia historike dhe interpretimi mjeshtëror artistik i aktivitetit dhe veprës madhore të "Vatranit" Thoma Nasi.

read more

Netët e kinemasë greke në Korçë

Netët e kinemasë greke në Korçë

Netët e kinemasë greke shfaqën në teatrin "Andon Z.Çajupi" dokumentarin "The enigma of Keros".

Dizajni i ndërlikuar arkitekturor në ishullin Daskalio, i cili dëshmon për një vendbanim të epokës së bronzit të hershëm ishte ajo çka përcillej nga ky dokumentar, i cili u ndoq me shumë kureshtje nga publiku korçar.

Shfaqje me kukulla për fëmijët

Shfaqje me kukulla për fëmijët

Sa shumë u argëtuan këtë fundjavë më të vegjëlit e qytetit. "Bilbili dhe Trëndafili" është shfaqja me kukulla e cila do të shoqërojë fundjavat e fëmijëve. Ju presim në datë 21 dhe 22 maj, ora 11:00, tek Teatri i Kukullave.

back