"Vatrani i Harruar", shfaqje teatrale

"Vatrani i Harruar", shfaqje teatrale

"VATRANI I HARRUAR" është shfaqja më e re që ngjitet në skenën e teatrit "Andon Z. Çajupi". Vërtetësia historike dhe interpretimi mjeshtëror artistik i aktivitetit dhe veprës madhore të "Vatranit" Thoma Nasi.

read more

Netët e kinemasë greke në Korçë

Netët e kinemasë greke në Korçë

Netët e kinemasë greke shfaqën në teatrin "Andon Z.Çajupi" dokumentarin "The enigma of Keros".

Dizajni i ndërlikuar arkitekturor në ishullin Daskalio, i cili dëshmon për një vendbanim të epokës së bronzit të hershëm ishte ajo çka përcillej nga ky dokumentar, i cili u ndoq me shumë kureshtje nga publiku korçar.

Shfaqje me kukulla për fëmijët

Shfaqje me kukulla për fëmijët

Sa shumë u argëtuan këtë fundjavë më të vegjëlit e qytetit. "Bilbili dhe Trëndafili" është shfaqja me kukulla e cila do të shoqërojë fundjavat e fëmijëve. Ju presim në datë 21 dhe 22 maj, ora 11:00, tek Teatri i Kukullave.

Nata e dytë e Rin Show

Nata e dytë e Rin Show

Nxënësit e shkollës "Ymer Dishnica" ishin konkurentët e ditës së dytë të "Rin Show". Super të talentuar në kërcim, aktrim, muzikë dhe modelim.

Sot në orën 19:00 kolegji "Platon", tek teatri "Andon Z. Çajupi".

Nata e dytë e Rin Show

Nata e dytë e Rin Show

Me kolegjin "Platon" mbyllet nata e dytë e "Rin Show".

Suksese të gjithëve!

Opera "Vilhem Tel" dhuron emocione për artdashësit korçarë

Opera "Vilhem Tel" dhuron emocione për artdashësit korçarë

Magjike skena e teatrit "A.Z.Çajupi" ! Opera "Vilhem Tel" e ndjekur me shumë admirim nga artdashësit korçarë dhe interpretuar me finesë nga të gjithë artistët, dhuroi emocione të papërsëritshme.

Njoftim

Njoftim
Në 24 mars, ora 18.00, në sallën e teatrit, shfaqet opera “Vilhem Tel” realizuar si bashkëpunim i Bashkisë Korçë me Ambasadën Zvicerane. Opera me 3 akte, një shfaqje elitare realizuar nën kujdesin e mjeshtres Suzana Turku.

Përfundon "Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë" në Korçë

Përfundon "Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë" në Korçë

Përfundon edicioni i 8 -të i Festivalit Mbarëkombëtar të Komedisë " Koko Fest " në Korçë.

 

read more

"Vdis duke qeshur"

"Vdis duke qeshur"

"VDIS DUKE QESHUR "

Premiera me të cilën do të çelet KOKO fest, Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë në Korçë.

Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë

Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë

Në datat 29 gusht-4 shator do të zhvillohet edicioni i 8- të i "Festivalit Mbarëkombëtar të Komedisë" në Korçë. Të gjitha shfaqjet do të keni mundësi ti ndiqni tek teatri "A.Z.Çajupi në orën 19:30.

back