"Metrum Ensemble" përmbylli Javën e Kulturës Hungareze në Teatrin "Andon Z. Çajupi"

"Metrum Ensemble" përmbylli Javën e Kulturës Hungareze në Teatrin "Andon Z. Çajupi"

Një koncert i bukur klasik përmbylli Javën e Kulturës Hungareze në Teatrin "Andon Z. Çajupi". Orkestra e Harqeve të Budapestit "Metrum Ensemble" drejtuar nga dirigjenti i famshëm hungarez Lajos Rozmán solli shumë emocione në sallën e tejmbushur të teatrit të Korçës.

Komedia "Shtëpiakë të Dëshpëruar"

Komedia "Shtëpiakë të Dëshpëruar"

"Shtëpiakë të Dëshpëruar" është komedia që do të shfaqet këto ditë në skenën e Teatrit "Andon Z. Çajupi".

read more

Kori "Lira", koncert jubilar

Kori "Lira", koncert jubilar

Kori "Lira", Nderi i Kombit, një thesar i paçmuar i trashëgimisë sonë kulturore, sjell në Teatrin "Andon Z. Çajupi" një koncert jubilar me këngë qytetare dhe patriotike korçare.

E enjte, 20 tetor

Ora 18:00

Kolonia Ndërkombëtare e Pikturës “Ditët e Mios"

Kolonia Ndërkombëtare e Pikturës “Ditët e Mios"

Kolonia Ndërkombëtare e Pikturës “Ditët e Mios", një nga aktivitetet më të rëndësishme të arteve figurative, vjen së shpejti në Korçë. Magjia e Korçës në vjeshtë do të derdhet edhe këtë vit në telajot e piktorëve shqiptarë dhe piktorëve të ftuar nga vende të ndryshme të Europës, si manifestim kulturor i urave që bashkojnë popujt dhe si promovim artistik i bukurisë natyrore që ka Korça dhe rrethinat e saj.

back