Mbjellja simbolike e Pemës së Poezisë

Mbjellja simbolike e Pemës së Poezisë

Korça, kryeqëndra e artit dhe kulturës, ka bërë bashkë shkrimtarë dhe poetë të njohur nga e gjithë Shqipëria dhe me gjerë.

read more

AKTIVITETET KULTURORE

     
PANAIRI I LIBRIT BIBLIOTEKA E QYTETIT "THIMI MITKO" 23 PRILL
NETËT E POEZISË KORÇARE BIBLIOTEKA E QYTETIT "THIMI MITKO" 6 QERSHOR
MBRËMJE POETIKE BIBLIOTEKA E QYTETIT "THIMI MITKO" TETOR
AKTIVITET PËR BIBLIOTEKËN E FËMIJËVE  BIBLIOTEKA E FËMIJËVE “THOMA TURTULLI” DHJETOR
ARTISTËT E VEGJËL BIBLIOTEKA E FËMIJËVE “THOMA TURTULLI” DHJETOR

 

Struktura e Bibliotekes "Thimi Mitko"

Drejtori i përgjithshëm i Qendrës së Artit dhe Kulturës

1 Drejtori i bibliotekes "Thimi Mitko"

2 Bibliograf

3 Bibliotekare 

4 Bibliotekare  

5 Bibliotekare

6 Bibliotekare

7 Bibliotekare

8 Pastrues

9 Pastrues

10 Libra lidhese

11 Punonjes mirmbajtjeje salla e projekteve 

Oraret e Bibliotekes

Biblioteka

E hënë: 8.00 – 14.00

Çdo ditë nga e marta në të premte: 8.00 – 19.00

E shtunë: 8.00 – 14.00

E diela: Pushim

Salla e internetit:

Ç’do ditë nga e hëna në të shtunë: 10.00 – 19.00

E diela: Pushim

back