Biblioteka "Thimi Mitko" feston 100 vjetorin e themelimit

Biblioteka "Thimi Mitko" feston 100 vjetorin e themelimit

Me rastin e 100 vjetorit të themelimit të bibliotekës "Thimi Mitko" çelet ekspozita e veçantë me materiale të shoqërisë Vatra.

read more

Libra të rinj i shtohen fondit të bibliotekës

Libra të rinj i shtohen fondit të bibliotekës

800 tituj librash botime të Akademisë së Shkencave, të fushave të rëndësishme të studimeve albanologjike, ju shtuan fondit të bibliotekës së qytetit të Korçës. 

read more

"Të bashkohemi përmes leximit"

"Të bashkohemi përmes leximit"

Personazhe dhe përralla për fëmijët e qytetit, në kuadër të politikave nxitëse të leximit.

read more

Netët Korçare të Poezisë 2017 - Parada Konkurruese e Poetëve

Netët Korçare të Poezisë 2017 - Parada Konkurruese e Poetëve

"Netët e Poezisë", një aktivitet tradicional, i cili solli për dy netë rradhazi freskinë e poezisë dhe krijime të veçanta në qytetin e Korçës.

read more
back