Dedektivët e Bibliotekës

Dedektivët e Bibliotekës

Dedektivët e Bibliotekës - Të rinj të talentuar, me pasion për librin dhe artin sollën në ambjentet e bibliotekës së re të qytetit një skenë të improvizuar, me veprat më të mira botërore. 5 gjimnaze nga Korça dhe Maliqi u bënë pjesë e këtij projekti ku secili u vlerësua me një çmim.

Tetori i Librit

Tetori i Librit

"Tetori i Librit" këtë të diel në ambjentet e bibliotekës "Thimi Mitko" bëri bashkë personalitete të shquara në art dhe letërsi, diskutime me në fokus librin dhe promovimin e autorëve korçarë.

read more

Korça Innovation and Technology Hub

Korça Innovation and Technology Hub

Korça Innovation and Technology Hub, një histori suksesi për të gjithë të rinjtë e apasionuar pas teknologjisë.

read more

Këndi arkivor në bibliotekën "Thimi Mitko"

Këndi arkivor në bibliotekën "Thimi Mitko"

Në ambientet e bibliotekës "Thimi Mitko", tashmë do të ketë një kënd të posaçëm arkivor për të gjithë kërkuesit shkencore, akademikët, studentët e Korçës. Në bashkëpunim me Arkivin e Përgjithshëm Shtetëror, krijimi i këtij këndi do të ofrojë akses të të gjithë materialeve arkivore falas si dhe do të rritë numrin e lexuesve në bibliotekë.

back