Rrëfime përrallash për fëmijë "Tapeti magjik"

Rrëfime përrallash për fëmijë "Tapeti magjik"

Rrëfime përrallash për fëmijë "Tapeti magjik"

Sa shumë u argëtuan vogëlushët e shkollës "Sevasti Qiriazi" sot tek biblioteka "Thimi Mitko", teksa dëgjonin rrëfimet e përrallave. Një sërë aktivitetesh të bukura për fëmijë do të vijojnë gjatë gjithë panairit të pranverës!

Aktivitete me rastin e Ditës Botërore të Tokës dhe Ditës Botërore të Librit.

Aktivitete me rastin e Ditës Botërore të Tokës dhe Ditës Botërore të Librit.

Një sërë aktivitetesh janë zhvilluar tek biblioteka "Thimi Mitko" me rastin e Ditës Botërore të Tokës dhe Ditës Botërore të Librit.

read more

Bordi Këshillues i Korça Innovation and Technology Hub

Bordi Këshillues i Korça Innovation and Technology Hub

Projekti ynë ambicioz për ta kthyer Korçën në qendrën më të madhe të teknologjisë dhe inovacionit po ecën në hapat e duhur.

read more

BiblioTech

BiblioTech

BiblioTech- Një hapësirë e pajisur me mjete teknologjike brenda bibliotekës së re të qytetit "Thimi Mitko". Në laboratorin e teknologjisë BiblioTech, u zhvilluan dy sesione informuese me trajnerë nga Tirana, mbi Kriptomonedhat dhe ndërtimin e një platforme Web në Wordpress (sesionin mund ta ndiqni edhe online).

back