Korca art është baneri më i ri elektronik në websiten e bashkisë,  i cili promovon aktivitetet kulturore ndërkombëtare si dhe aktivitetet kulturore të qendres kulturore “Vangjush Mio” dhe Teatrit “A. Z. Çajupi”.

Festivali Ndërkombëtar i Muzikës Baroke

Festivali Ndërkombëtar i Muzikës Baroke

E shtunë arti në Korçë me VOX BAROQUE. Festivali Ndërkombëtar i Muzikës Baroke, vjen në edicionin e tij të 8 në Korçë.

"Shpirti i Ballkanit", edicioni i 3-të

"Shpirti i Ballkanit", edicioni i 3-të

Korça Art Zone solli dje "Shpirtin e Ballkanit", edicioni i 3-të, tek Pazari i Vjetër. Evenimenti fantastik i valleve dhe muzikës tradicionale ballkanike. Korça pak nga pak po i rikthehet normalitetit dhe aktiviteteve të bukura artistike!

Korça, qyteti i preferuar për turistët dhe artistët

Korça, qyteti i preferuar për turistët dhe artistët

Korça, qyteti i preferuar jo vetëm për turistët por edhe për artistët. Arilena Ara, këngëtarja shumë e dashur për të gjithë ka zgjedhur Korçën për të xhiruar një nga videoklipet e saj.

back