Korca art është baneri më i ri elektronik në websiten e bashkisë,  i cili promovon aktivitetet kulturore ndërkombëtare si dhe aktivitetet kulturore të qendres kulturore “Vangjush Mio” dhe Teatrit “A. Z. Çajupi”.

KO:SH FILM FEST 2022

KO:SH FILM FEST 2022

Vjen sërish në Korçë KO:SH FILM FEST 2022!

Për pesë netë me radhë do të keni mundësinë të shijoni filmat më të mirë të përzgjedhur në këtë edicion.

Ju presim sot në orën 20:00, tek muzeu Arkeologjik!

Albania Guitar Festival

Albania Guitar Festival

Albania Guitar Festival, solli në Korçë tingujt e muzikës spanjolle nga kitaristi Jose Carlos Gómez. Një performancë e shkëlqyer dhe një atmosferë elektrizuese.

Përfundon festivali i filmit Korça Short Film Festival

Përfundon festivali i filmit Korça Short Film Festival

Përfundon festivali i filmit Korça Short Film Festival. Për katër netë me rradhë publiku korçar ka shijuar 31 filma të shkurtër me tematika të ndryshme dhe shumë interesante.

read more

Muzeu Kombëtar i Artit Mesjetar sjell "Museum OUTDOOR"

Muzeu Kombëtar i Artit Mesjetar sjell "Museum OUTDOOR"

Përgjatë muajit Korrik, çdo të Enjte, ora 20:30,ju ftojmë në "Museum OUTDOOR"!

read more

Festivali Ndërkombëtar i Muzikës Baroke

Festivali Ndërkombëtar i Muzikës Baroke

E shtunë arti në Korçë me VOX BAROQUE. Festivali Ndërkombëtar i Muzikës Baroke, vjen në edicionin e tij të 8 në Korçë.

"Shpirti i Ballkanit", edicioni i 3-të

"Shpirti i Ballkanit", edicioni i 3-të

Korça Art Zone solli dje "Shpirtin e Ballkanit", edicioni i 3-të, tek Pazari i Vjetër. Evenimenti fantastik i valleve dhe muzikës tradicionale ballkanike. Korça pak nga pak po i rikthehet normalitetit dhe aktiviteteve të bukura artistike!

Korça, qyteti i preferuar për turistët dhe artistët

Korça, qyteti i preferuar për turistët dhe artistët

Korça, qyteti i preferuar jo vetëm për turistët por edhe për artistët. Arilena Ara, këngëtarja shumë e dashur për të gjithë ka zgjedhur Korçën për të xhiruar një nga videoklipet e saj.

back