Festa e Lakrorit

Festa e Lakrorit

FESTA E LAKRORIT NË FSHATIN POLENË. Lakror tradicional i pjekur në saç dhe koncert festiv me muzikën e bukur korçare, ora 17:00 tek fusha sportive në fshatin Polenë. Transporti FALAS, nisja ora 16:30, tek shkolla "Themistokli Gërmenji".

Njoftim

SHPALLJE PËR VEND TË LIRË PUNE NË DREJTORINË E KUJDESIT SOCIAL

Bashkia Korçë do të fillojë proçedurat për plotësimin vendit vakant në Drejtorinë e Kujdesit Social, si më poshtë:

read more

Programi për edicionin e 8-të Koko Fest

Programi për edicionin e 8-të Koko Fest

Edicioni i 8- të i "Festivalit Mbarëkombëtar të Komedisë" në Korçë

Trajnim për Digital Marketing Advertising

Trajnim për Digital Marketing Advertising

Keni eksperiencë në menaxhimin e rrjeteve sociale apo kanale të tjera të komunikimit online?
Dëshironi të promovoni bizneset që menaxhoni apo faqet tuaja personale për të arritur audiencë më të gjërë apo më shumë SHITJE?

read more
back