Kampionati i 30-të Ballkanik i Atletëve Master

Kampionati i 30-të Ballkanik i Atletëve Master

Në datat 17-19 shtator, në Korçë zhvillohet Kampionati i 30-të Ballkanik i Atletëve Master. Çdo atlet që ka mbushur moshën 35 vjeç mund të marrë pjesë në garë.

read more

Piano Koncert

Piano Koncert

Një duet i mrekullueshëm nga Kostaq & Marianthi Vrame!
Ju presim sot, ora 19:00 në skenën e teatrit "A.Z.Çajupi"!

Java e Trashëgimisë Kulturore

Java e Trashëgimisë Kulturore

Në javën e Trashëgimisë Kulturore, Muzeu Kombëtar i Artit Mesjetar, sjell për herë të parë "Dardharët" Ekspozitë, Workshop, udhëtim në shekujt XIX dhe XX, në artin Ikonografik, nëpërmjet artistëve Dardharë, të cilët lanë gjurmë të thella në artin figurativ.

Voskopoja Wolf Trail Running

Voskopoja Wolf Trail Running

Në datat 11-12 shtator vjen në Voskopojë aktiviteti sportiv "Voskopoja Wolf Trail Running". Bëhuni pjesë e kësaj eksperience të mrekullueshme!

Nxitoni të regjistroheni në linkun

http://trailrunningalbania.com/wolf-trail/

 

back