Njoftim

Njoftohen të gjithë këshilltarët e Këshillit Bashkiak Korçë dhe Kryetari i Bashkisë Korçë z.Sotiraq Filo,  se ditën e Enjte , datë 30 Shtator 2021, ora 1300,  do të zhvillohet mbledhja e Këshillit në sallën e Këshillit Bashkiak,  me rend dite si më poshtë:          

                                                                                                                                      

read more

Njoftim

Të nderuar banorë! 

Bashkia Korçë në kuadër të programit "Bashkia për qytetarët", ka filluar procesin e përgatitjes së projektbuxhetit për vitin 2022. Në takimin e hapur që do të zhvillohet me kryepleqtë e fshatrave, banorët dhe administratorin e Njësisë Administrative Drenovë, do të keni mundësinë për të diskutuar mbi projektbuxhetin dhe Paketën Fiskale për vitin 2022.

"Buxhetimi me Pjesëmarrje" ju ofron mundësinë për të vendosur së bashku me pushtetin vendor për prioritetet më të rëndësishme në zonën ku banoni.
Ju mirëpresim: Ditën e martë, datë: 28 shtator 2021, ora: 13:30, Vendi i takimit: Vatra e Kulturës.

Fjalën e ke ti!

Njoftim

Të nderuar banorë! 

Bashkia Korçë në kuadër të programit "Bashkia për qytetarët", ka filluar procesin e përgatitjes së projektbuxhetit për vitin 2022. Në takimin e hapur që do të zhvillohet me kryepleqtë e fshatrave, banorët dhe administratorin e Njësisë Administrative Bulgarec, do të keni mundësinë për të diskutuar mbi projektbuxhetin dhe Paketën Fiskale për vitin 2022.

"Buxhetimi me Pjesëmarrje" ju ofron mundësinë për të vendosur së bashku me pushtetin vendor për prioritetet më të rëndësishme në zonën ku banoni.
Ju mirëpresim: Ditën e hënë, datë: 27 shtator  2021, ora: 13:30, Vendi i takimit: Përballë Delta Home, Bulgarec.

Fjalën e ke ti!

Festa e Rakisë

Festa e Rakisë

Festa e Rakisë në Boboshticë, me produkte tradicionale dhe koncert festiv.

Transporti falas, nisja në orën 16:45, tek shkolla "Themistokli Gërmenji".

back