Njoftim

Të nderuar banorë! 

Bashkia Korçë në kuadër të programit "Bashkia për qytetarët", ka filluar procesin e përgatitjes së projektbuxhetit për vitin 2022. Në takimin e hapur që do të zhvillohet me kryepleqtë e fshatrave, banorët dhe administratorin e Njësisë Administrative Vithkuq, do të keni mundësinë për të diskutuar mbi projektbuxhetin dhe Paketën Fiskale për vitin 2022.

"Buxhetimi me Pjesëmarrje" ju ofron mundësinë për të vendosur së bashku me pushtetin vendor për prioritetet më të rëndësishme në zonën ku banoni.
Ju mirëpresim: Ditën e martë , datë: 05 tetor 2021, ora: 12:00, Vendi i takimit: Njësia Administrative,Vithkuq.

Fjalën e ke ti!

 

Njoftim

Të nderuar banorë! 

Bashkia Korçë në kuadër të programit "Bashkia për qytetarët", ka filluar procesin e përgatitjes së projektbuxhetit për vitin 2022. Në takimin e hapur që do të zhvillohet me kryepleqtë e fshatrave, banorët dhe administratorët e Njësive Administrative Voskopojë dhe Lekas, do të keni mundësinë për të diskutuar mbi projektbuxhetin dhe Paketën Fiskale për vitin 2022.

"Buxhetimi me Pjesëmarrje" ju ofron mundësinë për të vendosur së bashku me pushtetin vendor për prioritetet më të rëndësishme në zonën ku banoni.
Ju mirëpresim: Ditën e hënë , datë: 04 tetor 2021, ora: 12:00, Vendi i takimit: Njësia Administrative,Voskopojë.

Fjalën e ke ti!

Festa e Mollës

Festa e Mollës

Po afron festa më e madhe e vjeshtës në Korçë, FESTA E MOLLËVE! Këtë fundjavë merr familjen, fto miqtë dhe të presim në Dvoran, vetëm 10 minuta larg Korçës, për të shijuar mollët plot lëng, muzikën e mirë dhe shumë argëtim! Në datë 9 tetor, ora 17:00! TRANSPORTI FALAS, nisja me autobus përballë shkollës "Themistokli Gërmenji".

Njoftim

Të nderuar banorë! 

Bashkia Korçë në kuadër të programit "Bashkia për qytetarët", ka filluar procesin e përgatitjes së projektbuxhetit për vitin 2022. Në takimin e hapur që do të zhvillohet me kryepleqtë e fshatrave, banorët dhe administratorin e Njësisë Administrative Mollaj, do të keni mundësinë për të diskutuar mbi projektbuxhetin dhe Paketën Fiskale për vitin 2022.

"Buxhetimi me Pjesëmarrje" ju ofron mundësinë për të vendosur së bashku me pushtetin vendor për prioritetet më të rëndësishme në zonën ku banoni.
Ju mirëpresim: Ditën e mërkurë, datë: 29 shtator 2021, ora: 13:30, Vendi i takimit: Godina përballë Njësisë Administrative Mollaj.

Fjalën e ke ti!

back