Njoftim

R E P U B L I K A E S H Q I P Ë R I S Ë

          KËSHILLI I BASHKISË

       KORÇË

 

Njoftohen të gjithë këshilltarët e Këshillit Bashkiak Korçë dhe Kryetari i Bashkisë Korçë z.Sotiraq Filo,  se ditën e Enjte, datë 25 Nëntor 2021, ora 1300,  do të zhvillohet mbledhja e Këshillit në sallën e Këshillit Bashkiak,  me rend dite si më poshtë:

read more

Realiteti Virtual

Realiteti Virtual

Realiteti virtual (VR) është një përvojë e simuluar që mund të jetë e ngjashme ose krejtësisht e ndryshme nga bota reale. Falë këtyre pajisjeve ju do të jeni në gjendje të shikoni botën artificiale si dhe të bëheni pjesë e saj. Prenoto vendin tënd në numrin e telefonit +355 69 289 5987 dhe bëhu pjesë e një eksperience të paharrueshme në datë 6 nëntor, tek biblioteka "Thimi Mitko"!

Njoftim

Të nderuar banorë! 

Bashkia Korçë në kuadër të programit "Bashkia për qytetarët", ka filluar procesin e përgatitjes së projektbuxhetit për vitin 2022. Në takimin e hapur që do të zhvillohet me kryepleqtë e fshatrave, banorët dhe administratorin e Njësisë Administrative Voskop, do të keni mundësinë për të diskutuar mbi projektbuxhetin dhe Paketën Fiskale për vitin 2022.

"Buxhetimi me Pjesëmarrje" ju ofron mundësinë për të vendosur së bashku me pushtetin vendor për prioritetet më të rëndësishme në zonën ku banoni.
Ju mirëpresim: Ditën e premte , datë: 01 tetor 2021, ora: 13:30, Vendi i takimit: Njësia Administrative,Voskop.

Fjalën e ke ti!

Njoftim

Bashkia Korçë në kuadër të programit "Bashkia për qytetarët", ka filluar procesin e përgatitjes së projektbuxhetit për vitin 2022. "Buxhetimi me pjesëmarrje" ju ofron mundësinë për të vendosur së bashku me pushtetin vendor qytetarëve dhe banorëve të njësive administrative të bashkisë së madhe, të thonë fjalën e tyre dhe të votojnë për prioritetet, të cilat ata i konsiderojnë më të rëndësishme në zonën ku banojnë.
Në takimin e hapur që do të zhvillohet me banorët e e qytetit të Korçës, do të kemi mundësinë për të diskutuar mbi projektbuxhetin dhe Paketën Fiskale për vitin 2022.


Ju mirëpresim: Ditën e mërkurë, Datë: 13 Tetor, Ora: 17:00, Vendi i takimit: Biblioteka "Thimi Mitko".


Për një vend më të mirë për veten dhe fëmijët tuaj!
Fjalën e ke ti!

back