MITEF Greece Startup Competition

MITEF Greece Startup Competition

MITEF Greece Startup Competition, një nga programet kryesore të akselerimit në Evropën Juglindore, është krijuar për të ndihmuar sipërmarrësit në fazat e hershme të transformojnë idetë e tyre në kompani që ndryshojnë botën.

read more

Agrichallenge, bujqësia dhe teknologjia

Agrichallenge, bujqësia dhe teknologjia

Bashkia Korçë do të jetë gjithmonë një nxitëse për të rinjtë, për t'u bërë pjesë e gjetjeve inovative në zhvillimin e bujqësisë. Dhjetra të rinj e të reja u bënë pjesë e Workshopit të hapur të Agrichallenge, i cili u organizua në ambjentet e bibliotekës "Thimi Mitko".

read more

Workshop nga AgriChallenge

Workshop nga AgriChallenge

AgriChallenge organizon në Korçë workshopin e hapur, "Si të ndërtosh një projekt bujqësor me ndihmën e teknologjisë". Ju presim në datë 11 dhjetor, ora 11:00 në bibliotekën "Thimi Mitko"!Zhvilloni më tej idetë tuaja inovatore dhe diskutoni me startupe të suksesshme.

Regjistrohuni tani në linkun: https://bit.ly/3ohBPj7

back