Një kartolinë nga kori “Lira"

Një kartolinë nga kori “Lira"

Si çdo fundviti kori “Lira”, Nderi i Kombit vjen me një koncert special urimi.
30 dhjetor, ora 18:00 tek teatri “Andon Zako Çajupi”.

Ti ke forcën që nderon kombin

Ti ke forcën që nderon kombin

Eja në datën 30 dhjetor, pranë Pedonales së Korçës dhe njihu me mundësinë e një karrierë prestigjioze dhe të mirë paguar pranë Forcave të Armatosura. Ju mirëpresim më 30 Dhjetor, në orën 10:00-13:00 dhe 16:00 -20:00 tek Zona Pedonale në Korçë!

read more

Njoftim

          R E P U B L I K A E S H Q I P Ë R I S Ë

          KËSHILLI I BASHKISË

       KORÇË

 

Njoftohen të gjithë këshilltarët e Këshillit Bashkiak Korçë dhe Kryetari i Bashkisë Korçë z.Sotiraq Filo,  se ditën e Mërkurë, datë 22 Dhjetor 2021, ora 1300  do të zhvillohet mbledhja e Këshillit në sallën e Këshillit Bashkiak,  me rend dite si më poshtë:          

read more

Njoftim

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE

Niveli minimal i diplomës “Master Profesional”, në një nga degët e Fakultetit të Ekonomisë

Kategoria e pagës III.b

read more
back