Njoftim

Korçë më  23.07.2021

Njoftohen të gjithë këshilltarët e Këshillit Bashkiak Korçë dhe Kryetari i Bashkisë Korçë z.Sotiraq Filo ,  se ditën e Enjte , datë 29 Korrik 2021, ora 1300,  do të zhvillohet mbledhja e Këshillit në sallën e Këshillit Bashkiak,  me rend dite si më poshtë:                                                                                                                                                      

read more

Ansambli Symphonic Rebetico

Ansambli Symphonic Rebetico

Mik Festival

Ju presim sot në orën 21:00 tek sheshi i Kishës Ortodokse me muzikë greke nga "Ansambli Symphonic Rebetico" si dhe me muzikantë shqiptarë!

Nis nata e parë e Mik Festival

Nis nata e parë e Mik Festival

Mik Festival, Festivali i Muzikës Internacionale nis natën e tij të parë nesër, datë 22 korrik.

read more
back