Fjalen e ke ti

­
Datat Lagjja Vendi
22 Shtator 1,2,3 Biblioteka “Th.Mitko”
23 Shtator 11,12 Biblioteka “Th.Mitko”
24 Shtator 14,15,16 Pasticeri “Tasho”
25 Shtator 13,4 Pasticeri “Tasho”
26 Shtator 17,8 Biblioteka “Th.Mitko”
29 Shtator 5,6 Biblioteka “Th.Mitko”
1 Tetor 7,9 Biblioteka “Th.Mitko”
2 Tetor 10,18 Parku Rinia (Restorant Skenderbeu)

­
Ora 17.00
Merrni pjese ne keto takime me mendimet,sugjerimet, dhe kontributet tuaja , per te pasur  nje qytet me te mire PER VETEN DHE FEMIJET TUAJ

I nderuar qytetar

Bashkia Korçë,në kuadër të programit “Bashkia për Qytetarët”,  ka filluar procesin e përgatitjes së:

PROJEKT- BUXHETIT PER INVESTIMET E VITIN 2009

“Buxhetimi me Pjesëmarrje” është një proces renditjeje prioritetesh dhe vendimmarrjeje i përbashkët përmes së cilit qytetarët dhe pushteti vendor vendosin bashkarisht në lidhje me akordimin përfundimtar të investimeve publike.

Në takimet e hapura që do të zhvillohen, ju do të këni mundësinë për të diskutuar mbi Projekt Buxhetin e Investimeve per 2009, dhe per te konfirmuar angazhimin tuaj në Projektet Komunitare.


back