Takim për Buxhetimin Afatmesëm 2018 - 2020 në Njësinë Administrative Mollaj

Takim për Buxhetimin Afatmesëm 2018 - 2020 në Njësinë Administrative Mollaj

Me banorët e Njësisë Administrative Mollaj, për të marrë propozimet e tyre konkrete për nevojat e tyre për investime publike në zonat ku ata jetojnë.

read more

Takim për Buxhetimin Afatmesëm në qytetin e Korçës

Takim për Buxhetimin Afatmesëm në qytetin e Korçës

Me banorët e qytetit të Korçës, diskutuam prioritetet e investimeve për 3 vitet në vazhdim.

read more

Njoftim për Tryezë Diskutimi

Organizimi komunitar si sfidë e qeverisjes

Datë 20 Dhjetor 2016, Ora 10:00

Salla e Këshillit Bashkiak, Korçë

read more

Njoftim për Buxhetimin me Pjesëmarrje në Njësinë Administrative Vithkuq

Bashkia Korçë, në kuadër të programit “Bashkia për qytetarët”, ka filluar proçesin e përgatitjes së projektbuxhetit për vitin 2017.

”Buxhetimi me Pjesëmarrje”, ju ofron mundësinë për të vendosur së bashku me pushtetin vendor qytetarëve dhe banorëve të njësive administrative të bashkisë së madhe në Korçë, të thonë fjalën e tyre dhe të votojnë për prioritetet, të cilat ata i konsiderojnë më të rëndësishme në vendin ku banojnë.

Në takimin e hapur që do të zhvillohet me banorët  e Njësisë Administrative Vithkuq do të kemi mundësinë për të diskutuar mbi Projekt Buxhetin e Investimeve për vitin 2017.

Ju mirëpresim: Ditën e Mërkurë, Dt.21.12.2016, Ora:1330, Vendi i Takimit: Bar Salla e Njësisë Administrative Vithkuq.

Për një vend më të mirë PËR VETEN DHE FËMIJËT TUAJ!

FJALËN E KE TI!

back