Organizohet në Korçë eventi sportit "Ti vlen! Ti mundesh!"

Organizohet në Korçë eventi sportit "Ti vlen! Ti mundesh!"

Dhjetra të rinj janë bërë pjesë e eventit sportiv “Ti vlen! Ti mundesh!” organizuar nga Akademia shqiptare ”Shaolin Kung Fu Albania Academy” në bashkëpunim me Ambasadën Gjermane dhe Bashkinë Korçë. Ky event synonte të motivonte të rinjtë me frymën e artit marcial të KungFu-së. Në përfundim të eventit u organizuan disa gara për të testuar aftësi të ndryshme tek të rinjtë, si dhe fituesit u vlerësuan me medalje dhe certifikata.

back