Certifikatë mirënjohjeje për GAD Korçë, në edicionin e 12-të të Albania ICT Awards, Immersive Multimedial Art

Certifikatë mirënjohjeje për GAD Korçë, në edicionin e 12-të të Albania ICT Awards, Immersive Multimedial Art

Galeria e Arteve Digjitale në Korçë është vlerësuar me certifikatë mirënjohjeje në edicionin e 12-të të Albania ICT Awards, Immersive Multimedial Art. Një çmim i cili vlerëson përpjekjet e GAD në promovimin e pasurisë artistike dhe trashëgimisë kulturore përmes përdorimit të teknologjisë dhe inovacionit. Galeria e Arteve Digjitale në Korçë, e para dhe e vetmja e këtij lloji në Shqipëri është kthyer tashmë në një magnet që tërheqë vizitorë të panumërt në Korçë.

back