Shkolla "Faik Konica" me laborator të ri informatike

Shkolla "Faik Konica" me laborator të ri informatike

Vijon projekti i Bashkisë Korçë në shkollat 9-vjeçare dhe të mesme për pajisjen me laboratorë informatike. Shkolla “Faik Konica” është shkolla e pestë ku është zbatuar ky projekt, me anë të të cilit bashkia synon të zgjerojë programin e madh të Teknologjisë dhe Inovacionit edhe në kurrikulat shkollore.

back