Festivali Ndërkombëtar i Karnavalit

Festivali Ndërkombëtar i Karnavalit

Korça çeli sezonin turistik me Festivalin Ndërkombëtar të Karnavalit

Festa e maskave dhe kostumeve shumëngjyrëshe solli atmosferën më të bukur e magjike në sheshet e rrugicat e qytetit juglindor dhe u shijua nga shumë turistë vendas e të huaj që mbushën Korçën gjatë fundjavës.

Korça, qyteti i festave që shkëlqen gjithmonë!

back