Teatër në Korçë, Vassa Zheleznova - M.Gorky

Teatër në Korçë, Vassa Zheleznova - M.Gorky

Në skenën e Teatrit “Andon Z. Çajupi” i tejmbushur me artdashës korçarë u luajt Vassa Zheleznova - M.Gorky, një nga veprat e dramaturgjisë klasike botërore. Loja fantastike e aktorëve dhe puna e regjisorit Enke Fezollari mjeshtër i artit skenik grek krijuan së bashku një sukses të padiskutuar.

back