Vizita e Ambasadorit të Azerbajxhanit Z. Anar Huseynov në Bashkinë Korçë

Vizita e Ambasadorit të Azerbajxhanit Z. Anar Huseynov në Bashkinë Korçë

Kreu i Bashkisë Korçë ka pritur në një vizitë Ambasadorin e Azerbajxhanit Z. Anar Huseynov. Ecuria e projektit të gazifikimit, si një prej projekteve më madhore për Korçën, që do t’i japë zgjidhje përfundimtare ngrohjes në stinën e dimrit, ishte kryefjala e këtij takimi. Z. Sotiraq Filo i ka falenderuar për punën dhe angazhimin e jashtëzakonshëm që kompania shtetërore e gazit, SOCAR është duke bërë për këtë projekt që do të prezantohet në fillim të vitit që vjen. Bashkëpunime të frytshme mes dy vendeve do të vijojnë edhe në fusha të tjera si art, kulturë e turizëm.

back