Korça mirëpret Rally Albania 2024

Korça mirëpret Rally Albania 2024

Korça mirëpret për të disatin vit radhazi garën prestigjioze të makinave dhe motorëve Rally Albania 2024.

300 garues nga 25 vende të botës janë bërë bashkë në një ngjarje fantastike sportive,ku kanë zgjedhur Korçën si pjesë të itinerarit të tyre, si një mundësi për të eksploruar bukuritë natyrore dhe për ta promovuar atë ndër destinacionet ideale për sportet e aventurës.

back