Rikonstruksioni i Shkollës "Ymer Dishnica"

Rikonstruksioni i Shkollës "Ymer Dishnica"

Nxënësit e shkollës së mesme “Ymer Dishnica” do ta nisin vitin shkollor 2024-2025 me klasa dhe hapësira të reja.

Tani shkolla ka: sistem ngrohjeje, termoizolim të godinës, dritare dhe dyer të reja, palestër e re, laboratorë të rinj, instalime elektrike/hidraulike, sistem kamerash brenda dhe jashtë godinës. Një ambient më i mirë, më i bukur e më modern për 200 nxënësit e zonës.

back