Shtrimi i trotuareve dhe sistemimi i bordurave në Lagjen 16

Shtrimi i trotuareve dhe sistemimi i bordurave në Lagjen 16

Ka nisur puna për shtrimin e trotuareve dhe sistemimin e bordurave në Lagjen 16, Rruga “Viktor Eftimiu” në Korçë. Bashkia Korçë çdo ditë në punë për t’i dhënë Korçës standardin e një qyteti evropian, jo vetëm në qendër por në çdo cep të saj, me qëllim përmirësimin e cilësisë së jetesës.

back