Java Kulturore Greke në Korçë

Java Kulturore Greke në Korçë

Java Kulturore Greke tek Qendra e Kulturës dhe Inovacionit në Korçë. Një aktivitet kushtuar trashëgimisë letrare të poetit të famshëm grek Giannis Ritsos që u bë edhe më e bukur nën interpretimin e mrekullueshëm të poezive nga Zamira Kita, Asterios Peltekis dhe Vefi Redhi.

back