Finalja e ICT Club

Finalja e ICT Club

Pas një maratone 6 mujore të ICT Club me 450 të rinj nga shkolla të mesme dhe 9-vjeçare në Korçë dhe 16 mentorë, u prezantuan këtë fundjavë projektet finale në Durrës. Shkolla "Stavri Themeli" me Zanat Luftuese në Mitologjinë Shqiptare, të Grupit "TechTitan" u shpall fituese e çmimit të parë nga shkollat 9-vjeçare. Gjimnazi "Raqi Qirinxhi" me Asistentin Inteligjent në Edukim, të grupit "VisualMakers" u shpall fitues i çmimit të parë nga gjimnazet. Certifikatë vlerësimi për mësuesen Luljeta Kapedani për "Arritje të larta profesionale dhe novatore në fushën e informatikës".

Urime dhe suksese të gjithëve, për aftësitë e shkëlqyera në dizenjim dhe kodim!

back