Korça prezanton ofertën turistike në panairin më të madh botëror të turizmit ITB Berlin

Korça prezanton ofertën turistike në panairin më të madh botëror të turizmit ITB Berlin

Korça prezantoi në një event të dedikuar më të mirën e ofertës së saj turistike dhe etnografike në stendën e Shqipërisë në panairin më të madh botëror të turizmit ITB Berlin. Së bashku ne Ministren e Turizmit dhe Mjedisit Mirela Kumbaro ftuam operatorët turistikë të përfshijnë Korçën në paketat e tyre, si një nga destinacionet më të bukura dhe të pasura me vlera në Shqipëri.

back