Shfaqje për fëmijë "Grinç vjedh Krishtlindjen"

Shfaqje për fëmijë "Grinç vjedh Krishtlindjen"

Plot të qeshura e gëzim ishte e premtja tek Teatri “Andon Z. Çajupi” me fëmijët e qendrave sociale në Bashkinë Korçë. “Grinç vjedh Krishtlindjen” është shfaqja që trupa e teatrit të fëmijëve sjell për të disatën herë në Korçë dhe fëmijët e presin gjithmonë me shumë dashuri.

back