Galeria e Arteve Digjitale në Korçë

Galeria e Arteve Digjitale në Korçë

Galeria e Arteve Digjitale Korçë është galeria e parë dhe e vetme në Shqipëri, e cila sjell ekspozita imersive dhe ofron një përvojë gjithëpërfshirëse të artit digjital, duke ndërthurur artin tradicional me teknologjinë.

Nëpërmjet platformave digjitale moderne dhe investimeve interaktive, kryeveprat e artistëve vendas dhe botërorë marrin jetë, duke krijuar një udhëtim shumë dimensional për publikun. Çdo ekspozitë e kuruar fton publikun të ndërveprojë, të reflektojë dhe të mahnitet nga mundësitë e pakufijshme të artit digjital. GADK është një qendër inovacioni, e cila nëpërmjet laboratorit të artit dhe teknologjisë gjenerative synon krijimin, trajnimin, shkëmbimin e eksperiencave të artistëve dhe komunitetit vendas dhe kombëtar. 

back