Rikonstruksioni i Gjimnazit "Ymer Dishnica" në Korçë

Rikonstruksioni i Gjimnazit "Ymer Dishnica" në Korçë

Ka nisur puna për rikonstruksionin e Gjimnazit “Ymer Dishnica” në Korçë. Ky investim përfshin sistem ngrohjeje, termoizolim të godinës, dritare dhe dyer të reja, palestër të re, laboratorë të rinj, instalime elektrike dhe hidraulike, si edhe sistem kamerash brenda dhe jashtë godinës. Hapësirat e rikonstruktuara do të krijojnë mundësi të shtuara për një proces mësimor dhe edukativ sipas standardeve europiane.

back