Panairi Ndërkombëtar i Turizmit “Philoxenia”

Panairi Ndërkombëtar i Turizmit “Philoxenia”

Përfundon Panairi Ndërkombëtar i Turizmit “Philoxenia” në Selanik. Korça u prezantua për herë të parë në këtë panair, me ofertën e saj turistike, natyrën e mrekullueshme, historinë dhe traditat, duke tërhequr vëmendjen dhe interesin e agjencive dhe operatorëve turistikë nga shume vende të botës. Potenciali i madh që ka Rajoni i Korçës është një mundësi e shkëlqyer për shtimin e numrit të vizitorëve, ditëve të tyre të qëndrimit dhe zhvillimit të sektorit të turizmit si një nga sektorët më të rëndësishëm të ekonomisë lokale që gjeneron të ardhura dhe punësim.

back