Dialogu vendor

Dialogu vendor

Gjatë turit të takimeve për Dialogun Vendor, Ministri i Shtetit për Pushtetin Vendor z. Arbjan Mazniku dhe Ministri i Mbrojtjes z. Niko Peleshi u ndalën edhe në Korçë. Në fokus të këtij takimi ishin projektet madhore të Bashkisë Korçë, inovacioni, edukimi, turizmi, gazifikimi i qytetit, sfidat e së ardhmes, si edhe adresimi i disa prej problematikave të pushtetit lokal.

back