Festa e Birrës në vëmendje të mediave ndërkombëtare

Festa e Birrës në vëmendje të mediave ndërkombëtare

Festa e Birrës, një prej eventeve më madhore që organizohet në Korçë, tashmë edhe në vëmendjen e mediave botërore. Media online elDiario.es në Spanjë i ka kushtuar një artikull Korçës dhe Festës së Birrës duke e krahasuar atë edhe me Octoberfest, festën më të madhe të birrës në botë që organizohet në Gjermani.

back