Numër rekord i vizitorëve në Muzeun e Arsimit

Numër rekord i vizitorëve në Muzeun e Arsimit

Korça mbetet destinacioni i preferuar i turistëve vendas dhe të huaj. Muaji gusht ka sjellë një boom turistësh, të cilët veç pikave më të bukura në qytet, janë ndalur edhe tek muzetë e veçantë që Korça ka.

Muzeu i Arsimit gjatë këtij muaj është vizituar nga 1400 turistë vendas e të huaj. 

back