Dy kabinete të reja dentare janë ngritur në shkollat 9-vjeçare "Sotir Gurra" dhe "Stavri Themeli"

Dy kabinete të reja dentare janë ngritur në shkollat 9-vjeçare "Sotir Gurra" dhe "Stavri Themeli"

Dy kabinete të reja dentare janë ngritur në shkollat 9-vjeçare "Sotir Gurra" dhe "Stavri Themeli". Viti i ri shkollor po afron dhe veç ambienteve komode fëmijët do të kenë mundësi të marrin edhe shërbimet e nevojshme dentare nëpër shkolla. Ky shërbim do të ofrohet edhe për nxënësit e shkollave të tjera në qytet dhe fshatra të Bashkisë Korçë.

back