THIRRJA VIII E PROGRAMIT KOMBËTAR TË PRAKTIKAVE TË PUNËS

THIRRJA VIII E PROGRAMIT KOMBËTAR TË PRAKTIKAVE TË PUNËS

Je i ri, 21-26 vjeç dhe sapo ke përfunduar studimet e nivelit Bachelor?

Bëhu pjesë e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës!

Aplikimet janë të hapura nga data 1 qershor deri në datë 30 qershor 2023 në portalin praktika.riniafemijet.gov.al 

Nxitoni të aplikoni! 

Praktikat e punës do të zhvillohen në periudhën 
➡️ 1 SHTATOR - 1 DHJETOR 2023
back