Opereta "Karnavalet"

Opereta "Karnavalet"

Trupa e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit shfaqi në skenën e teatrit të Korçës Operetën “KARNAVALET”.

Cilësuar si një vlerë e çmuar e repertorit tonë kombëtar opereta nën regjinë e artistes së madhe Inva Mula solli vlera dhe kënaqësi në një mbrëmje të paharrueshme në teatër.

back