Rikonstruksioni i Stadiumit Skënderbeu

Rikonstruksioni i Stadiumit Skënderbeu

Çelet Konkursi Ndërkombëtar për rikonstruksionin e Stadiumit Skënderbeu. Stadiumi i Korçës do të kthehet në një qendër dinjitoze sportive me standarde europiane ashtu si kishim premtuar dhe ashtu si Korça e meriton. Loti i dytë “Rikonceptimi tërësor i kompleksit sportiv “Skënderbeu”, përfshirë rizhvillimin e stadiumit të futbollit “Skënderbeu”, rindërtimin/rikonceptimin e pishinës olimpike dhe Pallatit të Sportit në Korçë.

back