Hapet në Korçë salla multimediale për projeksione 3D

Hapet në Korçë salla multimediale për projeksione 3D

Salla multimediale për projeksione 3D, e para dhe e vetmja në rajon hapi dyert në Qendrën e Artit, Kulturës dhe Inovacionit. Piktura të rralla nga koleksioni personal i piktorit korçar Vangjush Mio u shfaqën për herë të parë në projeksion 360 gradë. Salla multimediale është jo vetëm një qendër ku do të promovohet art nëpërmjet teknologjisë por edhe një mundësi e shkëlqyer për të rinjtë e Korçës të interesuar për startup-et në multimedia.

back