Trajnim Falas në Programin Adobe Premier

Trajnim Falas në Programin Adobe Premier
Je i ri energjik, kreativ dhe i apasionuar pas teknologjisë dhe inovacionit? ????‍????
Bashkohu edhe ti me 20 të rinj që do të trajnohen FALAS në Adobe Premier!
Ky trajnim do t'u mundësojë të rinjve të zhvillojnë dhe testojnë teknologjitë e reja të kërkuara në tregun e punës si dhe do të krijojë start-upet e para në këtë fushë.
Afati i regjistrimit deri në datë 2 dhjetor!
Mos e humb këtë mundësi fantastike!
APLIKO TANI!

 

back